If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това за слабата видимост на заден ход и мен ме дразнеше, но сега на София авто салона нямаше една кола, в която се качих и да не беше доста по - зле. Че и напред видимостта е зле заради някакви изисквания на ЕС правят предните капаци 10-на сантиметра по - високи отколкото е нужно за да омекотят евентуален удар на пешеходец.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Пише, че от "1997-1998 година е толкова зле" това важи ли и за моята, понеже е 1999 година... хахаха Циркове, какви ли теми няма.....То това да се "окоти" двигателя си е божа работа според мен. Изключение са не-подържаните двигатели, всичко друго е плюене на въпросният двигател, според мен разбира се.....
НЕ са прави, разбира се! Като мислиш, че са прави и не ти харесва марката, сменяй я, какво ти пречи? Като ще караш кола, без желание, е като да "оправяш" жена, без да я желаеш!
Имам един приятел, който бих казал чее доста върл Алфист и е можеби човека който ме зариби за тази марка и той има един лаф:
" Алфата е кола с такъв характер,че като станеш сутрин и е здрава,наведисе и си изцапай ръцете с прахоляк ,преди тя да ги е изцапала и после погледни към слънцето и бъди благодарен"
Не съм сигурен че 100% цитирах точно,но мисле се разбра идеята.
Та важното е да случиш на кола и да я обичаш, не си ли обичаш алфата ,тя ще ти го изкара през газо
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Имам един приятел, който бих казал чее доста върл Алфист и е можеби човека който ме зариби за тази марка и той има един лаф:
" Алфата е кола с такъв характер,че като станеш сутрин и е здрава,наведисе и си изцапай ръцете с прахоляк ,преди тя да ги е изцапала и после погледни към слънцето и бъди благодарен"
Не съм сигурен че 100% цитирах точно,но мисле се разбра идеята.
Та важното е да случиш на кола и да я обичаш, не си ли обичаш алфата ,тя ще ти го изкара през газо
Погледни слънцето и дай газ....кола дето ми цапа ръцете не е моята кола.......дори и Алфа да е тя....
Веднъж годишно се обслужва тази кола, като всяка друга...ако имаш пропуски или правиш някой неща по нея....дето и хал хабер си нямаш....ще ходиш мръсен....
от там идва и лафа...всяка сряда в сервиза...ама не , че колата се чупела....а просто човека си имал любовница и това му било оправданието пред законата му съпруга.....и дошло време да сменя колата....излезли с жената на автопазара и нащият човек се загледъл в същата марка по нов модел.....ама жената реагирала мигновено.....А Не....не....всяка сряда в сервиза...))).... е това е Алфа с една дума Любов
Ши ма побъркаш Прав си по принцип,марката страда от липса на кадърни майстори като цяло или по скоро страдаше преди от това и отта ми излезе лошото име. Аз откак си правя всичко по колата сам нямам ядове и не се връщам за същотот по сервизи
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Аз на мойта не и харесвам последната цифра, ще ми се да е 9 (159), ама някой ден и тва ще стане, "само оптимиста, у-а, у-а" както се пееше в една песен
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment